Медицински център 1 - Модерен ДКЦ в Пловдив

Медицински център 1 е водещо лечебно заведение с опитни специалисти в различните области на медицината. медицинският център разполага с възможно най-съвременната медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболяванията, използвайки както традиционни, така и алтернативни методи на лечение. МЦ 1 Пловдив ООД е модерен диагностично-консултативен център (ДКЦ в Пловдив) с широка гама медицински услуги. Предлага консултации с лекари специалисти, лабораторни изследвания, медицински прегледи, диагностика и лечение на пациенти.

Медицински център 1 Пловдив е лечебно заведение - ДКЦ, с кабинети на семейни лекари, очни лекари, офталмолози, психолози, гинеколози, невролози, с отделения по очни и кожни болести, неврология, хематология, ортопедия, гинекология, урология, ортопедия, кардиология, гастроентерология, хирургия, УНГ, съдова хирургия, кабинети за съдови болести, белодробни болести и много други болнични кабинети и отделения с доказани специалисти в бранша.

ДКЦ Медицински център 1 - На първо място е здравето!

05.06.2018
Профилактичният преглед е безплатен и се извършва от личния лекар
Прочетете още
06.03.2018
От днес до края на март - безплатни прегледи за глаукома и при наднормено тегло
Прочетете още
08.01.2018
Грип от щам H2N3 Хонконг може да причини епидемията у нас тази година
Прочетете още
Детски център
Детският център предлага грижи за деца във възраст от 2 до 7 ...
Прочетете още
Неотложна помощ
Към Медицински център-1 Пловдив функционира кабинет за неотложна ...
Прочетете още
Осигуряване на транспорт за пациенти
За да осигури максимален комфорт на своите пациенти, Медицински ...
Прочетете още
Профилактичен урологичен пакет
Прочетете още
Профилактичен неврологичен пакет
Прочетете още
Профилактичен гинекологичен пакет
Прочетете още
Профилактичен очен пакет преглед
Прочетете още
Още информация за ДКЦ Медицински център 1

Медицински център 1 е създаден от български и швейцарски специалисти, които имат богат опит в различни области на медицината. Лекарите, работещи в ДКЦ МЦ-1 Пловдив, са с дългогодишен опит и утвърдена практика, а медицинската апаратура отговаря на съвременните изисквания и поставените високи цели. Стремежът на медицински център 1 в Пловдив е да предостави медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки обърнал се за помощ към нас пациент. Мисията е да осигурява за пациентите си висококвалифицирана медицинска помощ от подготвени и мотивирани специалисти, чрез използване на съвременни методи за диагностика и лечение в медицинския център.

Медицински център 1 работи в тясно сътрудничество с МБАЛ Централ Хоспитал и Болница Медлайн