Акушерство и Гинекология - АГ специалисти в Медицински център 1 Пловдив

Медицински център 1 разполага с гинекологични кабинети, в които работят доказани в бранша гинеколози. В АГ се извършва ехографска диагностика, гинекологични прегледи, консултации, операции, Акушерство и Гинекология. Успешни манипулации се извършват за лечение на бяло течение, миома на матката, профилактика на рака на маточната шийка и други гинекологични заболявания.

В АГ кабинетите към Медицински център 1 работи висококвалифициран персонал. Акушеро-гинекологичните кабинети са профилирани в проследяването на високорискова бременност, извършване на пълния обем гинекологични и акушерски оперативни интервенции.

Медицински център 1 Пловдив разполага с пълния набор хистероскопи, контактни, панорамни и офис хистероскоп. В поликлиничния сектор работи модерен ултразвуков апарат четири измерен - 4D. Осъществява се 24-часов спешен прием на бременни, жени с възпалителни заболявания, онкологични заболявания и други спешни заболявания в акушерството и гинекологията.

Д-р Борислав Иванов - Акушер - гинеколог
Д-р Борислав Иванов -  Акушер - гинеколог
Д-р Борислав Иванов, дм, е роден в Битоля - Македония, в семейството на известния гинеколог д-р Йован Иванов. Провежда в болницата специализирана диагностика на жени с най-модерния 4D ехограф от последно поколение. Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 2005 г., където придобива специалност по акушерство и гинекология през 2009 г. Д-р Иванов защитава докторска дисертация на тема "Фетална медицина и доплер" също в Пловдив през 2011 г., където негови научни ръководители са професорите Благовест Пехливанов и Мария Малинова от АГ клиника в УМБАЛ "Св. Георги". Като лекар, последователно се е обучавал в областта на АГ ...
Прочетете още
Д-р Антон Михнев - Акушер-Гинеколог
Д-р Антон Михнев - Акушер-Гинеколог
Д-р Антон Михнев е акушер-гинеколог и работи в Медицински център 1. Завършил е ВМИ Пловдив и практикува в областта на онкологията и оперативната гинекология. Един от най-добрите специалисти в областта на лапароскопската хирургия.
Прочетете още
Д-р Наталия Логинова - Акушер-гинеколог
Д-р Наталия Логинова - Акушер-гинеколог
Д-р Наталия Логинова е акушер-гинеколог в Медицинския център 1 и в МБАЛ Медлайн. Завършва медицина в Московската медицинска академия им. Сеченова. Специалност по акушерство и гинекология придобива през 2000 г. Има множество следдипломни специализации и квалификации, притежава сертификати за ултразвукова диагностика, фетална морфология, колпоскопия. Извършва наблюдение на бременността, всички неинвазивни оперативни дейности и акушеро-гинекологични интервенции.
Прочетете още
Д-р Мария Шишкова - Акушер-гинеколог
Д-р Мария Шишкова - Акушер-гинеколог
Д-р Мария Шишкова завършва с отличие Висш Медицински Институт – гр. Пловдив. През 1989 г. Завършва успешно и специализацията си по Акушерство и Гинекология. Работи като гинеколог в продължение на вече повече от 30 години. В периода 1991г.-1997г. е Завеждащ АГ отделение в Районна болница гр. Девин. По време на дългогодишната й практика, благодарение на нея, на бял свят са се появили повече от 1000 бебета. Д-р Шишкова има участия в множество различни семинари и симпозиуми, както и няколко следдипломни квалификации по: “Оперативна гинекология” “Диагноза и поведение на застрашения плод” “Ехографско изследване в акушерството и ...
Прочетете още
Д-р Петко Михайлов - акушер-гинеколог
Д-р Петко Михайлов - акушер-гинеколог
Д-р Петко Михайлов е специалист по акушерство и гинекология и работи в АГ отделението в Медицински център 1.
Прочетете още