Акушерство и Гинекология

Д-р Антон Михнев - Акушер-Гинеколог
Д-р Антон Михнев - Акушер-Гинеколог

Д-р Антон Михнев е акушер-гинеколог и работи в Медицински център 1. Завършил е ВМИ Пловдив и практикува в областта на онкологията и оперативната гинекология. Един от най-добрите специалисти в областта на лапароскопската хирургия.

Д-р Антон Михнев има над 15 години стаж и опит в областта на онкологията и оперативната гинекология. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, проследяване на бременност, онкологични прегледи и лапароскопската хирургия. Д-р Михнев не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Медицински университет Пловдив и има придобита специалност Акушерство и гинекология.

КВАЛИФИКАЦИИ
- Курсове и специализации на различни теми: Влагалищна екосистема, Медикаментозно лечение на желязодефицитни анемии с железен глюконат, Колпоскопия и тъканно деструктивно лечение на доброкачествени изменения на маточната шийка, Диагностична и оперативна лапароскопия – I-во ниво и др.;
- Квалификационен курс по здравен мениджмънт;
- Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по акушерство и гинекология;
- Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.

БИОГРАФИЯ
След своето дипломиране д-р Михнев практикува последователно в АГ Клиника Торакс и Комплексен онкологичен център - Пловдив. Към момента е част от екипите специалисти на Гинекологичното отделение към МБАЛ Медлайн и на МЦ 1 Пловдив. Владее английски език.

Понеделник 8:00 - 11:00
Вторник 8:00 - 11:00
Сряда 8:00 - 11:00
Четвъртък 8:00 - 11:00
Петък 8:00 - 11:00

Прием след предварително записване на тел. 0878 112 088 и 032 644 222

Запази час онлайн