Специалисти по Кардиология в Медицински център 1 Пловдив

В кардиология се диагностицират и лекуват пациенти с всички кардиологични и съдови заболявания, налагащи медикаментозно лечение - Исхемична болест на сърцето - вкл. най-тежката й проява, а именно – острият миокарден инфаркт, клапнни заболявания, възпалителни заболявания на перикарда и миокарда, ритъмни и проводни нарушения, тежка артериална хипертония и нейните усложнения, остра и хронична сърдечна недостатъчност.

В лабораторията на Медицински център 1 Пловдив има възможност за изследване на всички хематологични и биохимични изследвания на кръв необходими за цялостна диагностика и проследяване на ефекта от прилаганото лечение.

Организацията на работа дава възможност за мултидисциплинарно взаимодействие и бърза консултация с лекари от всички специалности, работещи в болницата. В консултативния кардиологичен кабинет се осигурява денонощна консултативна помощ на пациенти.

Д-р Камелия Акабалиева - кардиолог
Д-р Камелия Акабалиева - кардиолог
Д-р Акабалиева е специалист по кардиология. Специализации по ЕХОКАРДИОГРАФИЯ; Холтер ЕКГ мониторване и работни тестове; Свидетелство за майсторски курс по ЕХОКАРДИОГРАФИЯ; Участие в КАРДИОЛОГИЧНИ конгреси; Член на българско и европейско дружество по КАРДИОЛОГИЯ;
Прочетете още
Д-р Венета Владовска - кардиолог
Д-р Венета Владовска - кардиолог
Д-р Венета Владовска-Кочева е специалист вътрешни болести - кардиология. Сертификати: Ехокардиография, Абдоминална ехография, Ехокардиография - базисно ниво и експертно ниво.
Прочетете още
Д-р Ангел Пенев - кардиолог, вътрешни болести
Д-р Ангел Пенев - кардиолог, вътрешни болести
Д-р Ангел Пенев е кардиолог, специалист вътрешни болести. Работи в ДКЦ Медицински център и е началник на отделението по кардиология в МБАЛ Централ Хоспитал. Д-р Пенев има Сертификати - Ехокардиография и Велоаргометрия.
Прочетете още