Физиотерапия и рехабилитация

Физиотерапия и Рехабилитация - отделение в Медицински център 1

Медицински център 1 откри Отделение по Физиотерапия и Рехабилитация, което има за цел възстановяване на широка гама от наранявания, заболявания и физически състояния като подобрява, поддържа или възстановява напълно физическата сила и мобилността на ставите и опорно-двигателния апарат.

Отделението по Физиотерапия и Рехабилитация разполага и процедурите се извършват със съвременна физиотерапевтична апаратура.

Лечение на следните заболявания:

  • Болести на опорно-двигателния апарат - артрози, дископатии, дискови хернии, тендовагинити, периартрити и др.
  • Травми на опорно-двигателен апарат - след фрактурни състояния, състояния след дисторзия, навяхвания и др.
  • Заболявания на централна и периферна НС - плексити, радикулити, парези на периферни нерви и др.

Медицински център 1 разполага с екип висококвалифицирани специалисти - лекари, кинезитерапевти и рехабилитатори, които ще изготвят за Вас индивидуална лечебно-оздравителна програма, използвайки различни средства и методи - електропроцедури, светлолечение, калолечение, инхалационно лечение, кинезитерапевтични програми, лечение на гръбначни изкривявания, криотерапия, иглотерапия, масажи. Това се извършва едва след първоначална оценка на физическото състояние на пациента от лекар - физиотерапевт.

Физиотерапията ускорява лечебния процес, намалява болките и сковаността и помага на мускулите и ставите да работят с пълния си потенциал, което ще подобри качеството ви на живот.

 

Виж специалисти по Физиотерапия и Рехабилитация

Д-р Йосиф Пехливанов - физиотерапевт
Д-р Йосиф Пехливанов - физиотерапевт
Д-р Йосиф Пехливанов е специалист физиотерапевт и работи в отделението Физиотерапия и Рехабилитация в Медицински център 1 Пловдив.
Прочетете още