Ревматология

В Ревматологията на Медицински център 1 Пловдив се извършва диагностика и лечение на остеопороза, остеоартроза, подагра, ревматоиден артрит, реактивен артрит, псориатичен артрит, колагенози, тендинити и тендовагинити, мекотъканен ревматизъм.

В ревматология се прилагат съвременни методи и стандарти за диагностика, лечение, профилактика и рехабилитация на цялата гама ревматологични заболявания - заболявания на опорно-двигателния апарат, ставния апарат. В Медицински център 1 можете да лекувате възпалителни ставни заболявания, дегенеративни и обменни заболявания на костно-мускулната система, системни заболявания на съединителната тъкан, болести на сухожилия, връзки и фасции и др.

Медицински център 1 има сключен договор с РЗОК Пловдив.

Виж специалисти, цени, лекувани ревматологични заболявания

Д-р Павел Селимов - ревматолог
Д-р Павел Селимов - ревматолог
Д-р Павел Селимов е специалист ревматолог. Работи в МБАЛ Централ Хоспитал и в Медицински център 1. Завършва Медицинския университет в Пловдив. Придобива две специалности – по ревматология и по здравен мениджмънт. Асистент е към Катедрата по пропедевтика на вътрешните болести в МУ-Пловдив. Практикувал е като ревматолог в МБАЛ Св. Мина в Пловдив. Притежава сертификат за ултразвукова мускулно-ставна ехография.  
Прочетете още