Педиатрия - Детски болести

В Медицински център 1 има кабинети за детски болести с опитни педиатри за консултация и лечение на заболяванията при децата.

Педиатрията е дял от медицината, който се занимава с проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, включително диагностика и лечение на детски заболявания. Възрастовата граница на децата е от 0 до 18 г.

Д-р Анелия Балабанова - педиатър, детски болести
Д-р Анелия Балабанова - педиатър, детски болести
Д-р Анелия Балабанова е специалист детска ендокринология, педиатър в отделение Детски болести на МБАЛ Медлайн. Има Сертификат - Детска абдоминална ехография. Д-р Балабанова е специалист по Общо педиатрична патология, детски болести, код 17 - диагностика и лечение на респираторни инфекции, фебрилни (температурни) състояния, детска консултация и проследяване, както и детска ендокринология и болести на обмяната, код 34, за лечение на затлъстяване, захарен диабет, отклонения в растежа и пубертета, заболявания на щитовидната жлеза, ехография, заболявания на другите ендокринни жлези, повишено окосмяване и менструални нарушения, рахит и др. детски ...
Прочетете още