Очни болести

Д-р Димитриос Власиадис - очни болести
Д-р Димитриос Власиадис - очни болести

Д-р Димитриос Власиадис е специалист офталмолог с над 10 години опит. Извършва консултативни прегледи, диагностика и лечение на очни болести, изследване на преден и заден очен сегмент и на вътреочно налягане (тонометрия). Д-р Власиадис е началник на Отделение по очни болести в МБАЛ Централ Хоспитал. Практикува и в Медицински център 1.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 2003 г. Специалност по Очни болести придобива през 2010 г. Има защитена магистратура по Здравен мениджмънт също в Медицинския университет в Пловдив.

 

КВАЛИФИКАЦИИ
- Специализации в областта на приложението на лазери в офталмологията
- 2010 г. - Курс за оперативно лечение на катаракта в Индия
- Сертификати от следдипломни квалификации за роговична трансплантация, за съвременна хирургия на очно перде, за оптична кохерентна томография, за флуоресцинова ангиография и др.
- Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по офталмология
- Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността

 

БИОГРАФИЯ
След своето дипломиране, през 2003 г., д-р Власиадис започва работа в УМБАЛ Свети Георги Пловдив, след което практикува в ДКЦ "Свети Георги" Пловдив от 2012 г. Д-р Власиадис е началник на Отделение по очни болести в МБАЛ Централ Хоспитал. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ 1 Пловдив и МЦ Уни Хоспитал Панагюрище. Владее гръцки и английски език.

 

Понеделник -
Вторник -
Сряда -
Четвъртък -
Петък -

Прием след предварително записване на тел. 032 644 222 и 0878 112 088

Запази час онлайн